Musiikkipalvelu Dolcen pääsivulle Palveluina pianonsoitonopetus, pianonsoitto, musiikkiopisto, koskettimienkieli ja soitonopetus ja laulu sekä pianokoulu, vantaa ja dolce, yksityinen musiikkikoulu sekä kuvionuotit
 
Dolce
  Dolce  Yritysesittely
 
 Yritysesittely

 

 


 

 

 


Yritysesittely

Musiikkipalvelu Dolce tarjoaa pääkaupunkiseudulla yksilöllisesti suunniteltua pianonsoiton- ja laulunopetusta sekä musiikkipalveluja. Yrityksen kotipaikka on Vantaa.

Pianonsoitonopetuksessa on tällä hetkellä oppilaita pienistä lapsista aikuisopiskelijoihin saakka. Pienimmät pianistit ovat nelivuotiaita. Opetuksessa käytettävät materiaalit ja menetelmät valitaan aina yksilöllisesti oppilaan mukaan.

Musiikki ja sen harrastaminen ovat meidän kaikkien oikeus, ja jokaiselle musisoimaan haluavalle on annettava siihen mahdollisuus. Yrityksen yhtenä tärkeänä perusajatuksena siis on, että musiikki kuuluu kaikille. Musiikkia voidaan tehdä niistä lähtökohdista käsin, jotka ovat mahdollisia ja mielekkäitä. Musisoimisen tulee olla hauskaa ja elämänlaatua parantavaa toimintaa, vaikka työtä on oppimisen eteen tehtävä joka tapauksessa.

Yritys tarjoaa asiakkaileen musiikin opetuksen lisäksi myös musiikkipalveluja, joiden avulla voit kohottaa juhlien tai tilaisuuksien tunnelmaa. Klassista musiikkia sisältävä ohjelmanumero häissä, hautajaisissa, merkkipäivillä tai muissa juhla- ja edustustilaisuuksissa antaa tapahtumalle juhlavan sävyn.

 

 
 
 © Musiikkipalvelu Dolce 2012 Päivitetty 30.7.2012